
کتاب «فرنگيس» يكي ديگر از آثار با موضوع خاطرات زنان در جنگ و درباره زندگي فرنگيس حيدرپور است. وي از زنان قهرمان دوران دفاع مقدس كرمانشاه است.
مهناز فتاحي درباره اين كتاب گفت: در زمان جنگ تحميلي كه مردان روستا به جبهه هاي جنگ رفته بودند دشمن توانسته بود از سمت گيلان غرب وارد مرزهاي كشورمان شود. بنابراين زنان و بچه هاي منطقه به دامن كوه ها پناه برده بودند. فرنگيس يك بار كه به روستا برمي گردد تا براي زنان و بچه ها آذوقه ببرد دشمنان سد راهش مي شوند كه او با تبر يكي از آنان را به هلاكت برساند و ديگري را اسير بگيرد.
اين نويسنده با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري درباره بانو فرنگيس، گفت: تنديس اين شيرزن در يكي از ميادين شهر كرمانشاه نصب شده و همه با اين بانو و مبارزات وي آشنا هستند. وقتي مقام معظم رهبري در سفر خود به كرمانشاه از رشادت هاي اين بانو گفتند ماجرا برايم جالب تر شد. هر چند همواره از همان زماني كه به خاطره نگاري مشغول بودم از خدا مي خواستم تا بتوانم خاطرات فرنگيس را هم بنويسم و شخصيت او را معرفي كنم.
دیدگاه ها