
شهيد آهو مومیوند
نام: آهو
نام خانوادگي: مميوند
نام پدر: فتح اله
شماره شناسنامه: 6
محل صدور: ملاير
تاريخ تولد: 04/10/1334
تاريخ شهادت: 1365/10/22
شغل: خانه دار
سن در هنگام شهادت: 31
محل شهادت: لرستان - بروجرد
حادثه منجر به شهادت: حوادث مربوط به جنگ تحميلي
مقام معظم رهبری می فرمايند :« زمان بجز خون شهيدان همه چيز را کهنه می کند.» به راستی که آنچه تمدنها و فرهنگها را در زير غبار خويش مستتر می کند گذر زمان است ، اما آيا همين توانسته است فرهنگی را که در کربلا به اوج خود رسيده نيز در غبار خويش پنهان کند و آيا توانسته است ايثار علمدار کربلا را با خود به دست فراموشی بسپارد؟ هرگز!
مگر غير از اين است که بعد از قرنها هنوز نام آقا اباعبدالله (ع) و يارانش سرلوحه زندگی تمام آزادگان جهان است، مگر غير از اين است که همه آزادگان جهان در برابر علمدار کربلا سر تعظيم فرود می آورند و به پای زينب کبری (س) می افتند و به صبرش اقتدا می کنند. آری ! اين همان فرهنگی است که شهادتش می خوانند و جاودانگی با خود به همراه دارد، فرهنگی که در آن هرگز فرسايش وجود ندارد.
شهيد آهو مميوند از شهدای گرانقدری است که هرگز در غبار زمان پنهان نشده است و تا تاريخ زنده است اين نام بلند آوازه اوست که طنين جان می شود و باز همگان را به حق می خواند. روحش شاد و يادش گرامی باد.
زندگی نامه شهید آهو مومیوند
وی در سال 1334 در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد پدر او در روستا فردی متدین و مومن بود در سن بیست سالگی با مردی با خدا و مومن ازدواج کردو زندگی ساده ای داشتند .او مادری دلسوز و مهربان بود و چون همسرش فرزندان دیگری نیز داشت به طوری با آنها رفتار می کرد که کمبود مادر را حس نکنند او همیشه به بچه ها توصیه می کرد که حجاب خود را حفظ کنند و در انجام نماز و روزه کوتاهی نکنند روزی که او به شهادت رسید برای تشییع برادرزاده شوهرش به بروجرد آمده بود که اصرار داشت برای مراسم برود و به شوهرش می گفت که اگر مرا نبری پای پیاده از روستا می آیم . سر انجام این مادر دلسوز در سن 32 سالگی در بمباران هوایی محمود آباد بروجرد در مورخه 1365/10/22 به شهادت رسید.
دیدگاه ها