شهید رقیه بیگم موسوی اشترجانی

چ 1397/05/17 - 09:26
شهید رقیه بیگم موسوی اشترجانی

شهید رقیه بیگم موسوی اشترجانی

نام پدر: سید جلال

تاریخ تولد:1311

محل تولد: فلاورجان

تاریخ شهادت: 9/5/1366

محل شهادت: مکه

نحوه شهادت: خفگی

مزار شهید:

 

کلامی با تو

« مادر!آنچه را که تو از معرفتت برایم به ارث گذاشتی پاس می دارم و از خداوند می خواهم که بتوانم خوبی و مهربانی هایت را هیچگاه فراموش نکنم و از روح بلند تو که همیشه آن را در زنگی ام حاضر و ناظر می بینم. می خواهم که برایم دعا کنی تا راهی را بروم که، رضای حق در آن باشد. تا بتوانم در دنیا و آخرت، عاقبت بخیر شوم.»

«حاجیه خانم رقیه بیگم موسوی در سال 1313 در یکی از روستاهای فلاورجان به نام اشترجان در خانوادۀ مذهبی دیده به جهان گشود. در سن 17 سالگی ازدواج نموده و برای ادامه زندگی به شهرستان آبادان مهاجرت کرد. وی در زندگی چنان بود که از نظر پاکی و ایمان، زبانزد خاص و عام بود. حاصل ازدواجش 5 دختر و 2 پسر بود. وی در زمان انقلاب به همراه دختر بزرگش فخر السادات در مساجد حضورپیدا کرده و به پخش اعلامیه های امام خمینی (ره) می پرداخت و با رژیم منحوس پهلوی مبارزه می کرد. در سال 1357 نیز همزمان با پیروزی انقلاب و باز گشت امام به همراه خانواده در راهپیمایی ها شرکت می کرد و برای دیدار و گوش دادن به سخنرانی امام در مدرسه فیضیه با دختر خود عازم قم شد و کمک های مردمی را که از قبل جمع آوری کرده بودند به دفتر فیضیه تحویل داد. او از هیچ فعّالیّتی در جهت کمک به روند انقلاب ابایی نداشت.

زمانی که جنگ شروع شد در آبادان ماند تا به رزمندگان کمک کند و در زمان حصر آبادان که همه مجبور به ترک خانه و کاشان شان شدند ، همراه خانواده خود به اصفهان آمد و در آنجا نیز مشغول فعّالیّتهای فرهنگی شد. یکی از پسرانش نیز در بمباران اصفهان به فیض شهادت نایل آمد.

عروج ملکوتی

«در سال 1366 به همراه همسرش به خیل زائران خانه خدا پیوست و همراه تعداد زیادی از حجاج ایرانی در درگیری با مزدوران سعودی به فیض عظیم شهادت نایل آمد.»

 

دل کعبۀ عشق لایزال تو بُوَد

جان شیفته ذات وجمال تو بُوَد

ای وصل توام غایت آمال وجود

بپذیر مرا وقت وصال تو بُودَ

دسته بندی

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.