شهیده عطیه بهرامی

ش 1403/12/18 - 12:21
لاله

به گزارش سایت زنان شهید _ عطيه فرزند فرج الله و خدیجه در سال ۱۳۴۸ در روستای خانم شیخان از توابع بخش «خاو» و «میرآباد» شهرستان مریوان در خانواده ای از سالکان طریقت حق دیدگانش به فروغ هستی منور شد و چون عطیه ای الهی به کانون گرم خانواده نور و ضیاء بخشید. دوران طفولیت او در زادگاهش سپری شد و زمانی که به سن تحصیل رسید پا در رکاب سمند دانایی گذاشت و برای برافروختن چراغ دانش راه مدرسه را پیش گرفت و توانست دوران ابتدایی را با موفقیت به سرانجام برساند. ورود او به مقطع راهنمایی مصادف بود با آغاز تجاوز رژیم بعثی عراق به ایران ،اسلامی هجوم دشمن موجب شد خانواده ی او از زادگاه خویش مهاجرت کنند و در روستای قلعه جی» متوطن شوند، عطیه پس از وقفه ای که در ادامه ی تحصیلش مجدداً راه کسب علم و دانش را پیش گرفت. علی رغم تمام مشکلاتی که گریبانگیر خانواده بود درس را تا پایان سال دوم راهنمایی ادامه داد و پس از آن مجبور به ترک مدرسه شد.

این جوان متدین و باهوش در روز بیست و هشتم اسفند سال ۱۳۶۶ در آغاز رویش گلهای بهاری گل وجودش پرپر شد و به همراه پدرش بر اثر مسمومیت ناشی از گازهای شیمیایی صدام، به آسمان عروج کرد و مهمان بارگاه اقدس الهی شد.  

انتهای پیام /

دسته بندی

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.