
شهید زهرا یاسینیان
نام: زهرا
نام خانوادگی: ياسينيان
نام پدر:رضا
شماره شناسنامه:423
تاریخ تولد : 1326/07/01
محل تولد : شهرستان همدان
تاریخ شهادت : 64/01/15
نحوه شهادت : بمباران هوائی
شغل: معلم
«شهید زهرا یاسینیان دوران کودکی را توأم با تحصیل به تهذیب نفس و تقویت ایمان و تقوا پرداخت او پس از اخذ مدرک دیپلم وارد تربیت معلم شد و این معلم پاکباخته و ایثارگر با عشق و علاقه به تربیت دانش آموزان پرداخت و در سن 20 سالگی ازدواج کرد .
در اوایل خدمت معلمی به مناطق دور دست و محروم شتافت تا در جهت رشد و اعتلای فرهنگ اسلامی و تدریس به محرومین شرکت داشته باشد آنگاه به همدان منتقل شد و در مدارس شهر به تدریس پرداخت.
این مادر دارای چهار فرزند بود که با عشق به خانواده و فرزندش در تربیت آنان کوشا بود و اخلاص و پاکی او اسوه حسنه فرزندانش بود از خصوصیات اخلاقی او این بود که همه کارها را با خلوص نیت شروع میکرد و همه جا خداوند را ناظر خود میدید .
وی برای نماز اول وقت اهمیت خاصی قائل بود و در مجالس روضه اهل بیت شرکت می کرد عجب نبود شهادت برای این پرورش یافته دامان زهرای اطهر که هرگاه مشکلی در خانواده اش پیش می آمد 1000 صلوات نذر می کرد تا گشایش در کارش حاصل شود و شاید برای شهادت نیز دعا می نمود. ایشان سرانجام در تاریخ 15/1/1364 به همراه همسر و خواهر و برادرانش در حمله هوائی رژیم بعث عراق شهد شیرین شهادت را چشیده و در جوار شهدا در گلزار شهدای همدان به خاک سپرده شد.»
دیدگاه ها