ارزش‌های دفاع مقدس باید با روش‌های مفهومی توسط پژوهشگران منتقل شود

س 1394/07/14 - 09:10
رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در دومین روز از برگزاری نشست ملی پژوهشگران حوزه دفاع مقدس گفت: مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس باید با روش‌ها و چهارچوب‌های مفهومی توسط پژوهشگران منتقل شود.

به گزارش سایت زنان شهید، مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس در دومین روز از برگزاری نشست ملی پژوهشگران حوزه دفاع مقدس که در باغ موزه دفاع مقدس تهران در حال برگزاری است، اظهار داشت: حماسه دفاع مقدس و نتایج آن بسیار عظیم است که از ذهن ملت‌ها پاک نمی شود.

وی اضافه کرد: از ابعاد و زوایای مختلف باید به دفاع مقدس نگاه کنیم چرا که مسائل مهمی در آن اتفاق افتاده که هویت‌ساز است و اینها باید نشر یابد.

مجتهدزاده تصریح کرد: مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس باید با روش‌ها و چهارچوب‌های مفهومی توسط پژوهشگران منتقل شود.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس در پایان گفت: بانوان در دفاع مقدس نقش پشتیبانی اصلی  تشویق را داشتند.

انتهای پیام/ع

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.