پخت نان قندی با مربای شور

س 1397/01/21 - 13:58
پخت نان قندی با مربای شور
دوران دفاع مقدس آمیخته ای از خاطرات تلخ و شیرین است که مرور آنها درک شرایط زندگی در جنگ را در ذهن خواننده ایجاد می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت " زنان شهید"، نجفی از بانوان فعال در عرصه دفاع مقدس است که خبرنگار سایت " زنان شهید" با وی گفت وگویی انجام داده است در ادامه گوشه ای از خاطرات بانوی فعال پشتیبان دفاع مقدس را در ادامه می خوانیم.

هر روز باید شیشه های مربا را آماده می کردیم، شروع به آماده کردن مربا کردیم دیدیم خاک قندمان تمام شده درخواست دادیم تا برایمان بفرستند بخاطر شلوغی  به جای خاک قند، نمک فرستاده بودند.این قدرباعجله کار می کردیم که نفهمیدیم این خاک قند نیست، بعد از آنکه ریختیمش، مزه کردیم ودیدیم مربا شور شده، درنهایت یکی از اهالی که کاشانی بود، پیشنهاد کرد که معجون جدید را ببریم کاشان و نان قندی درست کنیم زن ها قبول کردند و اتفاقا نان قندی خوشمزه ای هم شد که فرستادیم جبهه برای بچه ها.

انتهای پیام/ع

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.