
به گزارش" سایت زنان شهید"،امیر پورجوادی اظهار داشت: شهید سید رضا حسینی از رزمندگان افغانستانی مدافع حرم بود، که در قالب تیپ فاطمیون به سوریه اعزام شده و در نهایت دو سال پیش در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) به شهادت رسید.
وی در ادامه تصریح کرد: شهید حسینی دارای همسر و یک فرزند پسر است که در خیرآباد ورامین ساکن هستند، و پیکر مطهر این شهید والامقام پس از دو سال چشم انتظاری به زودی به میهن اسلامی بازمیگردد و در جوار دیگر یاران شهیدش به خاک سپرده میشود.
رئیس بنیاد شهید ورامین سپس با بیان اینکه دفاع از دین و اهل بیت(ع) محدودیت جغرافیایی ندارد خاطرنشان کرد: در هر نقطه از دنیا که کوچکترین تعرضی به اسلام صورت بگیرد ما با تمام قوا از حریم دین خدا دفاع میکنیم، و هیچ حد و مرزی برای آن قائل نیستیم، ما در این راه از بذل جان هیچ اِبایی نداریم؛ بلکه شهادت را افتخاری برای خود میدانیم.
تسنیم
دیدگاه ها