

به گزارش زنان شهید، معصومه حکیمیان معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: 15 اسفند سال 91 در حوزه نگاه به زن در جامعه یک نقطه عطف محسوب میشود چرا که مقام معظم رهبری طی پیامی به کنگره 7 هزار شهید زن خواستار طراحی الگوی جدیدی تحت عنوان الگوی سوم برای زنان جهان شدند.
وی افزود: الگوی سوم در حقیقت رویکرد متعالی به حضور زنان در جامعه دارد چرا که طبق گفتههای مقام معظم رهبری الگوی زن شرقی خنثی و بدون تأثیر در جامعه بوده و پاسخگوی نیاز زن امروزی نیست. از سوی دیگر الگوی زن غربی نیز ابزارگونه بوده و برای حیا زدایی و تخریب خانواده تلاش میکند اما الگوی سوم الگویی است که زنان مجاهد انقلابی در ایران اسلامی آن را شکل دادهاند و در حقیقت این الگو برای پیشرفت جامعه زنان مؤثر است.
معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان بیان کرد: این سازمان برای تبیین الگوی سوم یا همان الگوی متعالی زنان از دو سال گذشته فعالیتها و تلاشهای خود را آغاز کرده است. همچنین برای احیای پیام امام خمینی در سال 67 به منظور جهانی کردن تفکر بسیجی تلاشهایی را انجام دادهایم.
حکیمیان با اشاره به اینکه همایش سلام به فاطمه(س) با هدف معرفی الگوی متعالی به زنان جهان در روز 13 مرداد در تهران برگزار میشود، گفت: در حقیقت همایش سلام به فاطمه(س) یک فراخوان بینالمللی است که در راستای تحقق فرامین امام خمینی(ره) به منظور جهانی شدن تفکرات بسیجی و تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در 15 اسفند سال 91 به منظور ترسیم الگوی متعالی برای زنان جهان تلاش میکند.
وی افزود: فرهنگ و سبک زندگی فاطمی که مبنای تفکر بسیجی محسوب میشود ظرفیت جهانی شدن را دارد و شواهدی که از نگاه غیرمسلمانان به حضرت فاطمه(س) حاصل شده است، نشان میدهد که فرهنگ فاطمی ظرفیت جهانی شدن را دارد. بنابراین تلاشهایی را برای معرفی فرهنگ فاطمی به جهانیان انجام میدهیم.
معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان تصریح کرد: در همایش سلام به فاطمه هزار نفر از فعالان فرهنگی و اجتماعی حضور دارند که در این همایش سردار نقدی رئیس بسیج مستضعفین به تبیین فرهنگ فاطمی میپردازد.
حکیمیان گفت: در بحث الگوی سوم یا همان الگوی متعالی زنان تلاش میکنیم تا حضور زنان در عرصه فعالیتهای اجتماعی همراه با حفظ عفاف باشد. هم اکنون در کشور ما بخشی از فعالیتها در سطح جامعه مسیری مغایر با این موضوع را در پیش گرفته است طبق الگوی سوم وظایف همسری و مادری زنان قربانی حضور آنها در جامعه نمیشود بنابراین مدیران کشور باید این موضوع را مورد توجه قرار داده و به زنان برای حضور پررنگ در فعالیتهای اجتماعی همراه با حفظ حریم عفاف و وظایف مادری و همسری کمک کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها