مدگرایی افراطی بحران هویتی در جامعه را به دنبال دارد

ش 1396/02/30 - 01:45
مدگرایی افراطی بحران هویتی در جامعه را به دنبال دارد
اصلانی گفت: این تغییرات به مرور باعث می شود کم کم یکی سری مشکلات اخلاقی و رفتاری ایجاد شود و چون اینها سنخیتی با ما ندارد خانواده دچار تنش های رفتاری می شود.

به گزارش سایت " زنان شهید " به نقل از خبرگزاری بسیج، مینو اصلانی مسئول بسیج جامعه زنان در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: بحث مد گرایی مخصوصا به شکل افراطی که الان در  حال افزایش است یکی از خطرات جدی تغییر رفتار و باورها و ایجاد بحران های روانی است.

وی افزود: یکی از زمینه های ایجاد بحران هویتی و رفتاری ناشی از سبک زندگی غربی است چرا که بر اساس اعتقادات ما نیست و باعث تیرگی روابط و خانواده ها می شود و پیامدهای غربی ها را از جمله افسردگی روز افزون و خود کشی را افزایش می دهد.

مسئول بسیج جامعه زنان تصریح کرد: این تعارضات فرهنگی خود را به شکل خودکشی نشان می دهد چیزی که در ژاپن دیده می شود. این تغییرات به مرور باعث می شود کم کم یکی سری مشکلات اخلاقی و رفتاری ایجاد شود و چون اینها سنخیتی با ما ندارد خانواده دچار تنش های رفتاری می شود.

اصلانی اظهار داشت: این مسئله یک همت بالا را می طلبد تا برای جلوگیری از پیشرفت این قضیه کاری انجام دهیم دانش آموزان باید توجیه باشند سیستم آموزشی رسمی کشور دائم باید اطلاع رسانی کند و برای خانواده ها و دانش آموزان روشن کند و خود آنها هم در این فضا مشارکت کنند.

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.