

به گزارش زنان شهيد به نقل از طنين ياس ،مینو اصلانی مسئول بسیج جامعه زنان کشور با تأکید بر اینکه بزرگداشت یاد و خاطره شهدا حیات طیبه و حرکت جامعه به سمت تعالی را ممکن می سازد گفت: آرمان های عظیم و والایی که شهدا بخاطر آن جان خود را فدا کردند زمانی در رگ حیات جامعه جاری و ساری می شود که یاد و نام شهدا حفظ و آرمان های آنها برای نسل جوان تبیین شود.
وی با بیان اینکه نیاز فرهنگی و حتی سیاسی امروز جامعه معرفی و تبیین تمامی ابعاد وجودی و شخصیتی شهدا برای نسل جوان است، اظهار داشت: اعتقاد من بر این است که باید با برگزاری هر چه بیشتر سمینارها و همایش های علمی، شهدا را از نظر جامعه شناسی رفتاری و شخصیت حفیقی و حقوقی مورد بررسی و معرفی قرار دهیم چرا که شهدا خون در رگ های کالبد جامعه اسلامی هستند.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور، معرفی شهدا به عنوان الگو به جامعه اسلامی را باعث ایجاد قوت قلب بیشتر در جامعه، افزایش استادگی و مقاومت مردم در برابر دشمانان و توطئه های آنان دانست و گفت: حفظ نام شهدا و گرامی داشت یاد و خاطره آنان قدردانی از کسانی است که با فداکردن جان امینت و عزت را برای جامعه اسلامی به ارمغان آورده اند و همچنین باعث می شود که جامعه پشتوانه های محکم و معنوی خود را فراموش نکند و به یاد داشته باشند که دشمن همواره در مسیر حرکت آنان در کمین است .
وی با بیان اینکه جامعه باید حس مقاومت و ایستادگی و زیبایی که در این سیره شهدا و مسیر و فرهنگ شهید و شهادت وجود دارد را به خود بگیرد گفت: انتقال این مفاهیم فقط از طریق خود شهدا امکان پدیز است.
اصلانی نقش شهدای زن را در هدایت جامعه و ایجاد حس مقاومت و ایستادگی بخصوص در میان قشر بانوان بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود:در این عرصه شهدای زن جایگاه ویژه ای دارند چرا که عموما اگر زنان جامعه با بهره گیری از ودیعه برانگیزانندگی برای حمایت از حقی قیام کنند می تواند جامعه را برانگیزند.
وی در ادامه در تشریح نقش زنان در هدایت و حمایت از انقلاب ها و حرکات ملی – اسلامی گفت: قبل از نهضت امام خمینی (ره) بارها در کشور نهضت هایی شکل گرفت اما به خاطر عدم حضور و عدم مشارکت قوی زنان با شکست مواجه شد اما در نهضت امام خمینی (ره) حضور زنان به نهضت مردمی و انقلابی عمق بخشید و امام خمینی(ره) با شناخت قدرت برانگیزانندگی و هدایت جامعه توسط زنان این حس را به صحن جامعه آورده و باعث حضور جدی و غیرت مند مردان در عرصه انقلاب اسلامی و پیروزی آن شدند.
وی عرصه های قدرت برانگیزانندگی جامعه توسط بانوان را حضور فعال خود این قشر در مبارزات، حمایت های معنوی و مادی زنان از مبارزان و انقلابیون، فدا کردن جانشان در راه ولایت و آرمان های انقلاب و همراه کردن شوهران و فرزندانشان در مسیر انقلاب اسلامی و دفاع از آرمان های آن برشمرد.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور در ادامه با استناد به پیام مقام معظم رهبری به کنگره هفت هزار شهید زن گفت :«زنان نه تنها پشتوانه ای برای مردان بودند بلکه خودشان هم از صحنه عقب نماندن و به تعبیری خودشان را در جای امن قرار ندادند بلکه به وسط میدان مبارزات آمدند و به شهادت رسیدند.»
وی با اشاره به شهید سیده طاهره هاشمی او را مصداق الگوی سوم زن برای بانوان جامعه اسلامی دانست و گفت: سلوک و سیره زندگی شهید سیده طاهره هاشمی بر گرفته از فرهنگ عاشورا است، فرهنگی که شهادت را از عسل شیرین تر و مرگ را از زندگی ذلت بار، عزتمندتر می داند و در راه آرمان های اسلامی و دفاع از ولایت جان خود را تقدیم می کند.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور توجه به آموزه ها و دستورات دینی، حجاب، عفاف، شجاعت، بصیرت، نشاط در زندگی و تلاش در تحصیل را از شاخصه های شهید سیده طاهره هاشمی برشمرد که می تواند الگوی سایر جوانان جامعه اسلامی باشد.
وی دست نوشته ها، اثار باقی مانده از این نوجوان 14 ساله، بخصوص نامه اش به رئیس جمهور امریکا که در آن نوشته است: اگر ما را تحریم کنید، وضوی خون می گیریم را نشان از بصیرت عمیق و شجاعت این دختر نوجوان دانست و گفت: همه نسل ها به وجود چنین نوجوانی می بالد می تواند به او تکیه کند و راست قامت بایستد.
اصلانی در ادامه با اشاره به اینکه شیهد سیده طاهره هاشمی درس و فعالیت های انقلابی را فدای هم نکرد خاطر نشان کرد: ما امروزه به چنین دانش آموزان فعال، حاضر در صحنه و با بصیرت نیاز داریم و آموز ش و پرورش باید الگوهایی چون شهید سیده طاهره هاشمی را برای تربیت و پروش دانش آموزانی تراز انقلاب اسلامی معرفی کند چرا که متأسفانه بعضی از دانش اموزان در این مسیر خنثی هستند با صرفا توجه و ملاک قرار دادن درس به دانش آموزانی خنثی تبدیل شده اند که در مسیر دشمن شناسی و عمل به موقع بصیرتی ندارند .
انتهای پیام/
دیدگاه ها