

به گزارش زنان شهید به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فرشته حشمتیان، عضو کارگروههای آموزشی و پژوهشی بانوان جشنواره ملی نسل دفاع مقدس و معاون وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری این جشنواره گفت: خدا در خلقت ما مسئولیت سنگین تربیت را نهادینه کرده است اگر بخواهیم به تربیت نگاه عمیقی داشته باشیم باید اولین تربیت کننده را خدا بدانیم دفاع مقدس الگویی برای رسیدن به باور تربیت است. یکی از ضرورتهای برپایی این جشنواره این است که بدانیم که در تربیت فرزندان و جوانان جامعه مسئول هستیم.
وی با اشاره به سه گروه تربیت کننده در نسل دفاع مقدس تصریح کرد: شهدا گروه اول تربیت کننده هستند که در مدرسه دفاع مقدس الگو و معلم تربیتی واقع میشوند آنها برای ما پیام گذاشتن تا از شناخت وجودی خود به شناخت خدا برسیم و از راه منحرف نشویم گروه دوم جانبازانی هستند که خاطرات دفاع مقدس را با خود عمل میکنند که درسی برای شرایط جنگ نرم است و باید فکرهایمان را در این وضعیت به کار بگیریم، خانواده شهدا و ایثارگران که نقش زنان در رشد تعالی اجتماع و تحکیم خانواده تاثیر بسیاری دارد .
حشمتیان در ادامه سخنان خود تاکید کرد: باید ببینیم چه نقش آفرینی در بانوان وجود داشته که توانستهاند به عنوان یک آیینه تربیت از ایام دفاع مقدس ماندگار بمانند. زنان بزرگترین حامیان رزمندگان و ایثارگران بودند. اگر حمایت بانوان نبود رزمندگان جبهه های جنگ راهی نمیشدند و و عامل شکوفایی ایثار این افراد مادرانی بودند که از هستی خود گذشته مادران امروز باید نگران فرزندانی باشند که توسط دشمن نشانه گرفته شده اند.
بانوان نسل دفاع مقدس، الگوی جهانی عفاف و حجاب هستند
عضو کارگروههای آموزشی و پژوهشی بانوان جشنواره ملی نسل دفاع مقدس تشریح کرد: زنان ایرانی نسل دفاع مقدس الگوی جهانی عفاف و حجاب و پایهای محوری در ترویج فرهنگ ایثار در جامعه امروز هستند. همچنین مقام ولایت محور هدایت و توسعه کشور قرار گرفت که توانست آرامبخشی برای کشور باشد ما باید این نقش محوری را حفظ کنیم و پیام شهدا نیز همین بوده است. تفاوت نظام ما با سایر کشورهای انقلاب کرده در همین محور هدایت کننده است.
مریم ارشدی عضو کارگروه بانوان جشنواره ملی نسل دفاع مقدس و رئیس کمیته بانوان شورای مشورتی مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه این نشست گفت: نمایشگاه نسل دفاع مقدس در بخش بانوان مباحثی در ارتباط با «تجمیع تئوریهای تخصصی» توسط دختران فارغ التحصیل دانشگاهی و زنان سرپرست خانوار ارائه میکند.
ارائه تأثیر مشاغل خانگی در تحقق حماسه اقتصادی در نمایشگاه نسل دفاع مقدس
وی در ادامه سخنان خود افزود: افراد مختلفی از اقوام مختلف سراسر کشور در نمایشگاه ملی نسل دفاع مقدس حضور دارند و بانوان قرار است عرضه مصادیقی را داشته باشند که رهنمودهای مقام معظم رهبری را در حوزه اقتصاد محقق میسازد. یکی از اولویت های دولت جدید بخش مشاغل خانگی است. مشاغل خانگی ما با کشورهای امریکایی و اروپایی تفاوت دارد .46 درصد مشاغل در آمریکا توسط همین شغل های خانگی تامین میشود که نشان از اهمیت آن دارد .
ارشدی اظهار داشت: در اسلام به دلیل وابستگی و تعلقات خانوادگی و ارزشی بر تحکیم بنیان خانواده قائل میشویم یکی از پارامترهای نمایشگاه ملی نسل دفاع مقدس مطرح کردند بحران «تهدید نسل» است که میتواند با توجه به رهنمودهای رهبری نیروی انسانی لازم در سطح جامعه را افزایش دهد. همانطور که مادران در ایام دفاع مقدس عواطف خود را مدیریت کردند امروز هم باید به نحوی مدیریت را ادامه دهند که فرزندانان مسئولیت پذیری تربیت کنند.
عضو کارگروه بانوان جشنواره ملی نسل دفاع مقدس در این بخش از سخنان خود تشریح کرد: تصمیم داریم در نمایشگاه یادآور شویم اگر خانوادهها فرزندان مسئولیت پذیر در باب حماسه اقتصادی تربیت کنند میتوانند با بحران جنگ نرم و تحریمهای اقتصادی مقابله کنند. مثلث تولید، علم و تجارت باید در جامعه ارائه شود که ما در نمایشگاه این موارد را ارائه دادهایم.
وی بازارکاری را یکی دیگر از محورهای ارائه شده در نمایشگاه معرفی کرد و ادامه داد: یک میلیون و 700 هزار نفر زن سرپرست خانوار در کل کشور مشغول زندگی هستند ما بر ان هستیم که در نمایشگاه مانوری از اشتغالات خانگی و بازارکاری در عصر امروز را عرضه کنیم. امیدواریم با حمایت دولت تدبیر و امید و هدایتگری مقام معظم رهبری حماسه اقتصادی مورد پردازش قرار گرفته و به تحقق آن نزدیک شویم.
ارشدی افزود: نهضت حماسه اقتصادی با عزم و اراده عمومی، وحدت ملی، هدایت مقام معظم رهبری و حساسیت مسئولان محقق میشوند. حضور زنان در تحقق این حماسه موثر خواهد بود.
عضو کارگروه بانوان جشنواره ملی نسل دفاع مقدس در پایان سخنان خود گفت: حضور زنان در دوران قبل از انقلاب اسلامی به استفاده ابزاری محدود میشد اما بعد از انقلاب به حضور و نقش زنان اهمیت داده و بانوان توانستهاند در موقعیتهایی مختلف و حساس حماسه سازی خود را اثبات کنند از نسل امروز حدود 60 درصد دختران فارغ التحصیل هستند که اگر این قشر ساماندهی نشود ممکن است به آسیب های اجتماعی روی آورند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها