

سردار محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه اسلام رمز ماندگاری دفاع مقدس است، گفت: حديث «مَآ كَانَ لِلّهِ یَنْمُوُ»؛ يعنی هر چيزی كه برای خدا باشد رشد پيدا میكند؛ از اين مطلب میتوان به اين نتيجه رسيد كه همه چيز فانی است، مگر آن چه كه منسوب به خدا باشد و دفاع مقدس نمود عينی اين آيه است.
وی افزود: دفاع مقدس به خاطر انتساب به خدا، اخلاصی كه شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس داشتند و فرماندهی جنگ به دست با كفايت امام خمينی(ره)، جاودانه شد.
سردار نقدی در پاسخ به اين سؤال كه چگونه میتوان جوانان را با فرهنگ ايثار و شهادت مأنوس كرد، گفت: اگر بتوانيم نشانی از اخلاص شهدا داشته باشيم، میتوانيم جوانان را با سيره شهدا و رزمندگان آشنا كنيم. كسانی كه در رأس امور هستند اگر از منش و اخلاق شهدا و رزمندگان الگو بگيرند میتوانند بهترين هدايتگر باشند.
سردار نقدی: |
وصيتنامههای شهدا همواره با روايتها، احاديث و استناد به قرآن عجين است و هميشه در كنه سخنرانی تمام فرماندهان در جبههها و تبيين موقعيتها، آيات قرآن ديده میشود |
رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح كرد: همايشها و جشنوارهها همواره اثر زيادی در اشاعه اين موضوع دارد و در فعاليتهای فرهنگی محور قرار دادن شهدا به عنوان بهترين نمادها میتواند در دستور كار قرار بگيرد.
وی با بيان اينكه سبك ارائه شده قرآن در حوزه تربيت و تعليم، الگوها را نيز معرفی میكند، ادامه داد: قرآن، يك كتاب تئوريك خشك نيست كه صرفاً به معانی ظاهری لغات همانند توحيد، معاد و نبوت بپردازد. قرآن اين معانی را در قالب زندگی انسانهای الگو نشان میدهد؛ زندگی انبياء و امامان همواره توأم با اين معانی است. ما هم بايد از همين روش تربيتی استفاده كنيم.
سردار نقدی در پايان سرلوحه قرار دادن قرآن در همه امور رزمندگان را نقطه عطفی در دوران دفاع مقدس برشمرد و اظهار كرد: وصيتنامههای شهدا همواره با روايتها، احاديث و استناد به قرآن عجين است. هميشه در كنه سخنرانی تمام فرماندهان در جبههها و تبيين موقعيتها، آيات قرآن ديده میشود؛ قرآنهای جيبی كه با خون شهدا آغشته است و امروزه در موزه شهدا به نمايش گذاشته شده، انس اين افراد با قرآن را نشان میدهد.
دیدگاه ها