

معصومه حكيميان، مدير فرهنگی بسيج جامعه زنان ، با اشاره به ابعاد روحيه ايثار و شهادت در جامعه گفت: فرهنگ ايثار و شهادت میتواند هم در حوزه مباحث اكتسابی مطرح شود، هم ريشه در فرهنگ آن جامعه داشته باشد.
وی ادامه داد: در جامعه اسلامی ايران وقتی نام شهدا میآيد، هر فردی با هر سليقه و نژادی خود را در مقابل فرهنگ شهدا و ايثارگران میبيند و با اين موضوع با احترام و تجليل برخورد میكند؛ چرا كه ايثار و فضايل انسانی جنبه فطری و ريشه در ذات انسان دارد.
مدير اسبق مركز فرهنگی خواهران سپاه پاسداران انقلاب، شروع تفكر بسيجی در جامعه را از زمان صدر اسلام معرفی كرد و گفت: ريشه و بطن تفكر بسيجی از صدر اسلام و اوج آن با شروع فرهنگ حسينی(ع) و فاطمی(س) بوده است.
وی در ادامه اين مطلب اظهار كرد: ايام محرم و عاشورا، فرصتی است تا كلاس بازآموزی فرهنگ ايثار و شهادت بين جوانان و تمام اقشار جامعه برپا شود.
حكيميان: |
هر كس با توجه به مهارت و تجربهای كه دارد بايد به سهم خود نسبت به ادای دين به شهيدان اقدام كند. سازمانها نيز بايد خود را از متولی بودن خارج كنند و زمينهساز فعاليت آحاد مردم شوند |
سازمانها از متولی بودن به در آیند
مدير فرهنگی بسيج جامعه زنان، تكيهها و هيئتهای مذهبی را محل برپايی كلاسها توسط علما و مداحان عنوان كرد و اين گروه از جامعه را معلم گسترش اين فرهنگ برشمرد و تصريح كرد: نبايد صرفاً شهيدان و امامان را به عنوان الگو مورد ستايش و قدردانی قرار بدهيم، بلكه بايد سيره آنها را بشناسيم و به روند سبك زندگی آنان جامه عمل بپوشانيم.
اين فعال حوزه دفاع مقدس اظهار كرد: هر كس با توجه به مهارت و تجربهای كه دارد بايد به سهم خود نسبت به ادای دين به شهيدان اقدام كند. سازمانها نيز بايد خود را از متولی بودن خارج كنند و زمينهساز فعاليت آحاد مردم شوند.
وی، وضعيت آثار دفاع مقدس در جامعه را مطلوب ارزيابی كرد و ادامه داد: اقدامات فاخر و ارزشمندی در حوزه ايثار و شهادت به چاپ رسيده است، ولی بايد تلاش گستردهتری در اين حوزه صورت گيرد.
مدير فرهنگی بسيج جامعه زنان در پايان سخنانش، برگزاری كنگره 7 هزار شهيد زن را نقطه عطفی در راستای گسترش فرهنگ شهدای زن در جامعه دانست و عنوان كرد: پيام مقام معظم رهبری در اين كنگره نقطه شروعی برای برنامهريزی بيشتر به منظور اشاعه فرهنگ ايثار در جامعه است.
دیدگاه ها