در اجلاسيه كنگره هفت‌هزار زن شهيد انجام می شود

ی 1391/12/13 - 16:19
دبير علمي كنگره هفت‌هزار زن شهيد با اعلام زمان برگزاري اجلاسيه این کنگره گفت: در اين مراسم از 60 عنوان كتاب رونمايي مي‌شود و در حاشيه آن نمايشگاهي از كتاب‌هاي چاپ شده و ديگر توليدات كنگره برپا خواهد شد. همچنین 120 مقاله منتخب این کنگره سال آينده به صورت چند جلد كتاب منتشر می‌شود.

به گزارش زنان شهيد ؛ نشست خبري كنگره هفت ‌هزار زن شهيد، امروز (يكشنبه 13 اسفند ماه) با حضور مينو اصلاني، دبير علمي كنگره و سردار علي فضلي، جانشين رييس سازمان بسيج مستضعفين در مجتمع فرهنگی 13 آبان در محل لانه جاسوسي (سفارت سابق) آمريكا برگزار شد.
مينو اصلاني در ابتدا سابقه فعاليت رسمي بسيج جامعه زنان (برگزار کننده کنگره) را از سال 1375 عنوان كرد و گفت: سردار محمدرضا نقدي، رییس سازمان بسیج مستضعفین از سه سال پيش تاكيد ويژه‌اي براي معرفي چهره‌ به چهره زنان شهيد به جامعه داشت. البته هر سال براي این شهدا يادواره‌ برگزار مي‌شد، اما به يمن برگزاري اجلاسيه كنگره هفت‌هزار زن شهيد، زندگينامه، سيره اخلاقي و رفتاري اين شهدا در مباحث اجتماعي و خانوادگي مورد توجه قرار می‌گیرد و بيش از 60 عنوان كتاب و ديگر آثار فرهنگي منتشر و آثار دیگری در قالب‌های انيميشن و فيلم مستند تولید می‌شود.
وي با اشاره به برگزاري يادواره‌هاي گوناگون زنان شهید و ايجاد هفت‌ هزار وبلاگ توسط جوانان علاقه‌مند و سايت زنان شهيد گفت: مولفان و محققان مي‌توانند با مراجعه به اين سايت به اطلاعاتي از زندگينامه و وصيت‌نامه شهدا دست پيدا كنند. در اين سايت بخشي به نام «مسير عرشيان» طرحي شده است و مخاطبان مي‌توانند با كليك بر نام هر شهيد، متني ادبي و ويژه شهيد منتخب خود بنويسند.
اصلاني در ادامه از ارسال 960 مقاله به دبيرخانه كنگره هفت‌هزار زن شهيد  خبر داد و افزود: 120 مقاله منتخب در همایش کنگره در دانشگاه تهران مورد بررسي كارشناسان قرار گرفت و از ميان این آثار 10 مقاله توسط نويسندگان خوانده شد. كنگره هفت‌هزار زن شهيد در نظر دارد 120 مقاله منتخب را در سال آينده به صورت چند جلد كتاب منتشر كند.
وي با اشاره به برگزاري كنگره هفت‌هزار زن شهيد در شانزدهم اسفند ماه 91 گفت: اين مراسم با حضور مسوولان لشكري و فرهنگي در تلار وحدت برگزار مي‌شود و علاوه بر تجليل از خانواده شهدا از سه زن جانباز تجليل خواهد شد.
اصلاني ادامه داد: در اين مراسم از 60 كتاب منتشر شده درباره زنان شهيد سراسر كشور رونمايي مي‌شود و در حاشيه مراسم نيز نمايشگاهي از كتاب‌هاي چاپ شده و ديگر توليدات كنگره هفت هزار زن شهيد برپا خواهد شد. حاصل اين كنگره نيز در قالب نرم‌افزار توليد و در اختيار مخاطبان قرار داده خواهد شد.
سردار علي فضلي نيز در اين نشست خبري با تشكر از دست‌اندركاران برگزاري اجلاسيه هفت‌هزار زن شهيد گفت: هدف سازمان بسيج مستضعفين از برگزاري اين مراسم قدرشناسي از خانواده شهيدان و انتشار فرهنگ زنان شهيد در جامعه اسلامي است.
وي با اشاره به مكتوبات اين كنگره، درباره توليد كتاب‌هاي پژوهشي و تحقيقي افزود: انتشار اين نوع كتاب‌ها زمان بيشتري مي‌برد و پس از برگزاري كنگره نيز توليد و انتشار كتاب‌ها ادامه خواهد داشت.

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.