

به گزارش زنان شهيد :
به نقل از خبرنگار یزد بانو، مدیر قرارگاه مقابله با تهدید نرم بسیج سازمان صدا وسیما در نخستین یادواره ۲۳ زن شهید یزد به رسالت خطیر والدین در تربیت نسل آینده اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین رسالت یک پدر و مادر آن هم زیر یک سقف تربیت نسل برومند و سلحشور برای جامعه است.
خانم شایق با اشاره به گذشت ۳۴ سال از عمر پرافتخار انقلاب اسلامی گفت: در طول این سال ها یک قطره از کربلا را عمل کرده ایم و اینگونه دنیای استکبار از هم پاشید و طبیعتا وارث اصلی شهدای کربلا حاضر خواهند شد و فرماندهی را تحویل می گیرند.
وی با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال هم دین و هم دنیای ما هستند افزود: آنها به دنبال اربابی کردن در دنیا هستند.
وی بااشاره به تبلیغات غربی ها در خصوص آزادی زن گفت:این آزادی یک فریب است.
جانباز دفاع مقدس، خانواده شهدا را دیده بانان انقلاب اسلامی معرفی کرد و گفت: ما باید به این کسانی که زیبایی خلق کردند و به این خالقین ایثار و فداکاری، هم عرض ادب و هم تعظیم داشته باشیم و باید برای این عرض ارادت به وصیت شهدا پایبند باشیم.
شایق با اشاره به نقش دیده بانی زنان در انقلاب اسلامی گفت: گرچه ما در زمان جنگ نقش تدارک چی را داشتیم و از خانه و خانواده محافظت می کردیم تا همسر و فرزندانمان به جبهه بروند ولی نباید فراموش کنیم مهمترین کاری که زنان ما انجام دادند شهید ساز بودند .
وی تصریح کرد:”شهدا” را زنان در پرتوی مادر بودنشان تربیت کرده اند و این مدال را همه زنان ما باید بگیرند و نباید بگذاریم ما را در حد یک تدارک چی پایین بیاورند.
مدیر قرارگاه مقابله با تهدید نرم سازمان صدا وسیما با ابراز تأُسف از اینکه دشمن از زن به عنوان ابزار رسانه های غربی در قالب سریال، فیلم و شو استفاده می کند افزود: ۸۰ درصد سازندگان خوراک فرهنگی دنیا مردانی هستند که ابزارشان جهت تحویل این خوراک دنیا زنان هستند.
شایق با اشاره به ماهواره گفت: ما با فناوری ماهواره به عنوان یک علم مشکلی نداریم بلکه با فناوریهایی که ابزار شیطان و برای وسواس خناس و بالابردن بزه کاری جوانان و فرزندان ما تولید می شود مخالفیم .
وی زنان را به دیده بانی در این زمینه و هوشیاری در برابر توطئه های فرهنگی دشمنان فراخواند و افزود: یادمان باشد بزرگترین افتخار ی که اسلام، بر عهده ما گذاشته تربیت صحیح اسلامی است.
به گفته مدیر قرارگاه مقابله با تهدید نرم بسیج صداو سیما با اشاره به تحریم های دارویی از سوی برخی کشور ها گفت: در حالی که جانبازان شیمیایی ، اعصاب و روان و قطع نخاع که مثل شمع آب می شوند و داروی این بچه ها تحریم می شود و به آنها نمی دهند؛ یک وقت می بینی دستور ورود ماشین های آنچنانی و لوکس به داخل کشور داده می شود که همان کشور دارد روی گرده بچه های ما با پوتین می زنند.
شایق افزود: همان کشور شیره جگر بچه های جانباز ما را با دادن و ندادن بعضی داروها می گیرد و همان آدم برای اینکه بازار مصرف خودش را زیاد کند به دنبال این است که چی برای ما بفرستد.
وی با ابراز تأسف از اینکه ایران سومین کشور مصرف کننده لوازم آرایشی در جهان است افزود: در حالی که در کشور ما صابون و شاپوی ایرانی تولید می شود یک جو گرانی درست می شود.
این جانباز هشت سال دفاع مقدس با بیان این مطلب که هر کس باید در حوزه خود اعم از دانشگاه، حوزه، اصناف، و… دیده بانی کند افزود: وظیفه زنان امروز ” دیده بانی” در مملکت اسلامی و بلکه دیده بانی جهان اسلام است.
شایق، رهبر معظم انقلاب اسلامی را نیز دیده بان اصلی جهان اسلام خواند که تمامی فعل و انفعالات دنیا را رصد می کند.
وی با انتقاد از برخی وقایع پیش آمده از سوی مسؤولین گفت: ما مطیع کسی هستیم که فرمانده مان و دیده بانمان است .
وی از استان یزد به عنوان استانی که از لحاظ فکری ، دینی، مذهبی یک استان بسیارمقاوم، صبور، مؤمن و پایدار به انقلاب و تربیت کننده استوانه های فکری ، علمی و معنوی نه فقط ایران بلکه جهان اسلام است یاد کرد.
مدیر قرارگاه مقابله باتهدید نرم سازمان صدا و سیما با اشاره به سخنان تمسخر آمیز دشمنان در خصوص ارتباط ایران با بیداری اسلامی، خطاب به بانوان گفت: ما باید در این جنگی که سلطه جهانی شروع کرده و هنوز در خاکریز اولیم؛ هوشیار باشیم.
شایق خاکریز اول زنان را در زمان فعلی ” خانواده ” دانست و گفت: خیلی وقت است که شروع کرده اند و اول از همه به بهانه اینکه چرا زیبایی هایتان را پنهان کردید، می خواهند با حجاب ما بازی کنند.
وی تصریح کرد: وقتی دیوار محرم و نا محرم شکست یعنی دیوارحرمت ها می شکند ، دیوار حرمت ها وقتی می شکند ، دختران ما ملعبه ی دست یک تعداد افراد سود جو می شوند.
وی با اشاره به توطئه های روز افزون دشمنان انقلاب اسلامی اظهار داشت: مقام معظم رهبری دوست نمی خواهد بلکه پیرو می خواهد، سرباز، افسر، رزمنده، فرمانده و مدبر می خواهد.
مدیر قرارگاه مقابله با تهدید نرم بسیج سازمان صدا و سیما خطاب به دشمنان انقلاب اسلامی گفت: دشمن بداند خانم های مسلمان ایرانی برای مقابله با تهدیدات نرمی که برای ما تدارک دیده است؛ تا نوای زهرایی در وجودشان و رفتار زینبی در عملشان است دشمن هر کاری می خواهد بکند که به قول امام هیچ غلطی نمی توانند بکنند چون محکم ایستادیم.
خانم شایق در پایان سخنان خود گفت: به آقا و مولایمان سید علی هم می گوییم : آقا جان هر کس بخواهد جام زهری به شما بدهد، جام زهر دوره اش گذشت ،مسموم کردن ولایت دوره اش گذشت، با شمشیر زدن به ولایت و دو شقه کردن دوره اش گذشت ، پا بر سینه مولای ما سیدالشهدا گذاشتن دوره اش گذشت، تن از سر جدا کردن دوره اش گذشت، سر به نیزه ها کردن دوره اش گذشت علتش این است که امروز کفن زنان مسلمان ما کافی است کربلا سر به نیزه بشوند تا مولایمان سر به نیزه نشود.
دیدگاه ها