

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهدای زن را نباید به خاک سپرد بلکه باید به خاطر سپرد
معصومه آباد عضوشورای اسلامی شهر تهران در نخستین یادواره شهدای زن جامعه پزشکی کشور گفت:آنچیزی که امروز همه زنان پزشک بسیجی را دور هم جمع کرده ، سرگذشت مشترک ما بازنان شهید بسیجی است، یعنی با مطالعه خاطرات گذشته شهدای زن می توان برای کسب موفقیت روز افزون کشور از رهنمون های آنان استفاده کرد.
وی افزود: اگر ندانیم در گذشته چه اتفاقی برسر شهدای زن آمده و آنان با چه سختی و مشقتی انقلاب اسلامی را همیاری کردند تا پیروزی، و اگر ندانیم در تاریخ کشورمان ایران چه اتفاقی افتاده است امروز درک درستی از مشکلات امروز و گذشته داشته باشیم زیرا شهدا در آن زمان توانسته بودند به طور آگاه تصمیم بگیرند و وارد عمل شوند.
وی با بیان اینکه آنچه مارا از شهدا جداکرده وآنان شهید و ما شاهد شدیم عنصر مهم بصیرت است، گفت: من در دروان جنگ همکلاس شهید مریم فرهانیان بودم در آنزمان مسئول انجمن اسلامی دبیرستان بودم و مریم کارش جمع کردن نیرو برای خط مقدم جبهه بود، امروز که خود را باآن شخصیت والا، مقایسه می کنم به این نیجه میرسم که مریم توانست با بصیرت ودانشی که نسبت به زمان خود داشت درست تصمیم بگیرد.
وی تصریح کرد: مسئولیت مریم مبتنی برآگاهی بود مقام معظم رهبری فرمودند خاطرات گذشته گنج های گرانبهایی هستند که هر وقت در آن دست می بریم، گوهری کشف می کنیم، خاطرات زنان شهید باید برای جامعه پزشکی امروز بیان شود و از آن بهره مند شد.
وی در مورد اسارت خود توسط نیروهای حزب بعث عراق گفت: 18 ساله بودم که نیروهای عراقی من را اسیر کردند، آن لحظه با دشمن روبرو شدم و او را خوب شناختم ، نگاه دشمن به یک زن مسلمان ایرانی چه بود، وقتی منطقه محاصره شد نیروهای بعثی با لباس سپاهی اما کلاه های قرمز به سمت ما آمدند و ما را از ماشین بیرون آوردند و دستور تفتیش بدنی دادند.
وی در ادامه گفت: یک برادر عرب خوزستانی حرف های عراقی ها را برای ما ترجمه می کرد وقتی نامم را پرسیدند جوابی ندادم ، در تفتیش کف دستم را دشمن دید روی آن فرمانده ای نوشته بود خانم آباد وظیفه انتقال بچه های پرورشگاه را به منطقه امن برعهده دارد، ناگهان یکی از فرماندهان بعثی به عراق بیسیم زد و گفت ما یک زن ژنرال ایرانی را اسیر کردیم .
آباد تصریح کرد: به من اصرار کردند که اگر مقنعه ات را از سرت برنداری به زور برمی داریم، گفته شده هر زن ایرانی در زیر مقنعه اش یک نارنجک حمل می کند، دوباره به گفتم من چیزی ندارم و آنان نیز منصرف شدند.
*تفکر دشمن در مورد زنان ایرانی این بود آنان از زنان ایرانی بیشترازمردان می ترسیدند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران زنان جامعه پزشکی امروز بدانند که اگر دشمن قول آزادی و عدالت زن را آزاد شدن اسارت تن از حجاب می داند ، دروغ می گوید زیرا می داند با برداشتن حجاب زن خوار وذلیل شده و ملعبه دست مردان حریص می شود و قطعا کسی که چنین باشد نمی تواند با عزت نفس مدارج علمی را طی کند.
دامن زنان و مادران دوران جنگ انسان ساز بود و دشمن خوب میدانست که اگر زن وخانواده را دچار فساد کند موفقیت بزرگی را در از بین بردن پیشرفت و ترقی کشور، کسب می کند.
وی خاطرنشان کرد: زن مرکز مهم کانون خانواده است خاطرات شهدای زن یک حقیقت است باید از آنان درس گرفت به این معنی که نباید شهدارا به خاک سپرد باید آنان را به خاطر سپرد و از گنجینه فکر آنان که سرمایه ای عظیم است بهره برد.
دیدگاه ها