

تحقق الگوسازی از زنان شهید با راهکارهای عملی/ پرداختن به زنان شهید در کتب آموزشی
زهره الهیان، دبیر شورای عالی بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه زنان شهید به عنوان الگو های جامعه زنان با فعالیت و سوابق درخشانی که داشته اند، می توانند چراغ راه زنان جامعه باشند.
وی افزود: پرداختن به شهدای زن و الگوگیری از زندگی اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آنها باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد و بسیج جامعه زنان کشور که بزرگترین تشکل بانوان را دارد با برگزاری کنگره ملی 7 هزار زن شهید، تلاش می کند الگو گیری از زنان شهید در جامعه اتفاق بیفتتد.
دبیر شورای عالی بسیج جامع زنان کشور با بیان اینکه در راستای برگزاری کنگره ملی 7 هزار زن شهید باید الگوگیری از این افراد برای زنان و دختران جامعه به خوبی تبین شود، گفت: باید سعی شود در بحث الگوسای از زنان شهید، راهکارها عملی باشد و در حرف و شعار نباشد.
الهیان ادامه داد: برای الگوگیری از زنان شهید خصوصاً برای نسل جوان باید در هر شرایطی یاد و خاطره آنها احیاء شود ضمن اینکه می توان برخی از خیابان های شهر، میدان ها و مراکز فرهنگی و مذهبی را با نام این زنان مزین کرد، همچنین می توان در کتب های آموزشی به زنان شهد نیز پرداخت.
انتهای پیام/
دیدگاه ها