مسئول بسیج جامعه زنان کشور:

ش 1391/11/07 - 10:14
نشست خبری نخستین کنگره ملی 7000 شهید زن و «جشنواره فیلم پروانه‌های ایثار» در مرکز بسیج صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در این نشست خبری، دکتر علی‌اصغر جعفری رئیس مرکز بسیج صدا و سیما، مینو اصلانی رئیس سازمان بسیج جامعه زنان و عشرت شایق دبیر جشنواره سخن گفتند.

مینو اصلانی، رئیس سازمان بسیج جامعه زنان در این نشست خبری گفت: جشنواره فیلم پروانه‌های ایثار در واقع از بخش‌های تأثیرگذار و مهم کنگره ملی و بین‌المللی 7000 شهید زن کشورمان است. سازمان بسیج از ابتدای سال جاری تاکنون با حضور 26 نهاد،سازمان و وزارتخانه برنامه‌های ویژه‌ای را با محوریت اقشار مختلف بسیج برگزار کرده است.

وی اظهار داشت: در زمینه امتداد عاشورا حضور 7هزار شهید حماسه ساز و صدها بانوی جانباز سرافراز مادران پرافتخار و همسران فداکار و صبور جانباز به نوعی از اصالت و حقانیت حرکت انقلاب اسلامی بوده که موجب حرکت بزرگ انسانی و مردمی در جهان شده است.

وی با اشاره به زنان حماسه ساز و ایثاگر گفت: سید طاهره هاشمی به گفته سید طاهره هاشمی دختر 14 ساله ای که توسط منافقان در آمل به شهادت اگر ما را تحریم اقتصادی کنند روزه خون می گیریم.

وی بیان کرد: در این کنگره ملی بیش از 43 عنوان برنامه ملی و بین المللی از کشورهایی چون فلسطین، افغانستان که در جنوب کشور برگزار می شود داریم که در این برنامه حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه بیش از 2 میلیون دانش آموز که فیلم شهید کرجو را از تلویزیون مدارس با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و رسانه ملی می بینند گفت: در حدود 60 جلد کتاب آماده چاپ داریم که در اسفند ماه از آن رونمایی خواهیم کرد.

همچنین 450 شهید عشایر داریم که می توان از اولین شهید انقلاب اسلامی با نام باختر بیگلری یاد نمود.

در ادامه این نشست خبری، عشرت شایق، دبیر جشنواره فیلم کوتاه «پروانه‌های ایثار» گفت: بانوان ایثارگر رسالت زینبی خود را در قبال انقلاب و دفاع مقدس به نحو احسن انجام دادند زیرا هرچه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و همپای نظام در راه تحقق آرمان‌های کشورمان فعالیت کردند. زنان ایثارگر زمانی در مقابل دشمن بعثی یا در پشت جبهه از کشور دفاع کردند و امروزه توانایی‌های خود را در مقابله با جنگ نرم به کار گرفته‌اند.

دکتر علی‌اصغر جعفری نیز در این نشست خبری، گفت: وقتی از عناصر پیروزی در دفاع مقدس صحبت می‌شود اگر به نقش بانوان در تحقق این پیروزی اشاره نکنیم جفا کرده‌ایم زیرا می‌توان گفت به نوعی نقش زنان در جنگ تحمیلی پررنگ‌تر از مردان بوده است.

در بخش دیگری از این نشست خبری، «نسیم چندگایی» جانباز قطع نخاعی دوران دفاع مقدس نیز که از هشت سالگی و بر اثر بمباران هوایی دشمن بعثی جانباز شده است،‌گفت: زندگی در شرایطی کسی همچون من بسیار سخت است. البته در تمام سال‌ها و حین تحصیل مادرم در کنارم بود زیرا اگر نبود هیچگاه به این جایگاه نمی‌رسیدم. مشکلات امثال ما بسیار است و صدا و سیما در مورد جایگاه و مشکلات زنان جانباز باید به خوبی فرهنگ‌سازی کند این در حالی است که برای جانبازان مرد کارهای زیادی انجام گرفته است. در حالی که جانبازان زن و مرد یک مشکل دارند.

خانم یوسف‌زاده، جانباز 25 درصد شیمیایی نیز در این نشست گفت: امیدواریم فیلم‌هایی در این جشنواره ارائه شود که برای مخاطب باورپذیر باشد. متاسفانه برخی فیلمسازان آثاری را ارائه می‌دهند که ظاهرا نشات گرفته از شنیده‌های آنهاست و هیچ ارتباطی با دفاع مقدس ندارد. یک فیلمساز اگر می‌خواهد زندگی یک جانباز را به تصویر بکشد حداقل کار این است که بر اساس گفته‌های او، فیلمش را بسازد و همین امر فیلم را برای مخاطب باورپذیر می‌کند.

جشنواره فیلم کوتاه پروانه‌های ایثار به همت مرکز بسیج صدا و سیما و پشتیبانی سازمان بسیج جامعه زنان و کنگره شهدای زن برگزار می‌شود

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.