

به گزارش زنان شهيد به نقل از طنين ياس ، وی با اشاره به همزمان بودن عاشورای حسینی و گرامیداشت سالروزهفته بسیج مستضعفین در سال جاری خاطرنشان کرد: قطعاٌ می توان گفت این یک حادثه میمون و مبارکی است، بسیج نشأت گرفته از کربلا است و اگر بخواهیم به تاریخ اسلام نگاهی داشته باشیم خواهیم دید که در حماسه کربلا بسیج نقش مهمی را ایفا کرد.
نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله تهران بزرگافزود: عده ای تصور می کنند که بسیج از زمان انقلاب اسلامی ایران به وجود آمده است که این فرض اشتباهی بیش نخواهد بود چرا که ریشه آغاز آن به جان فشانی های اقشار مختلف یک جامعه در کربلا بر می گردد، وما در آن روز دیدم که امام حسین(ع) از طفل شیرخوار گرفته تا پیر غلام کربلا را بسیج کرد و دیدیم که در این راه به فیض شهادت هم نائل آمدند.
حجت الاسلام گواهی ابراز داشت: ما باید این را در نظر داشته باشیم که بسیج جایگاه ویژه ای دارد و در این هفته که به نام مقدس بسیج مستضعفین، متبرک شده است قصه عاشورا را مرور کنیم و با ایثارگری ها و اخلاص در وجودمان از این نام دفاع کنیم.
وی تأکید کرد: در تمام عصرها، نسل های انسانی درگیر حق و باطل بوده است به سبب این که حق نمی تواند در برابر فسق و فجورهایی که قوم باطل به وجود می آورند سکوت کند، از این رو معصومین(ع) مصداق بارزی برای این راه حق به شمار می آیند، آن ها با ایستادگی در برابرحاکمان ظلم به شهادت رسیدند واین اصل یعنی مقابله جبهه حق با باطل تا به قیامت ادامه خواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله تهران بزرگنقش ولایت را در اعصار مختلف مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: امروز همه کسانی که شالوده فکری آن ها مبارزه با باطل است، معتقدند که مسلمانان دو بال مهم دارند که یکی ریشه در عاشورایسیدالشهدا(ع) دارد که آن بال سرخ محسوب می شود و دیگری بال مهدوی است که این رو نیاز به یک موتور محرکه دارند و آن چیزی جز و ولایت نیست.
وی اشاره کرد: دشمن از ولایت ترس دارد کما این که در کربلا با وجود این که امام حسین(ع) پیرمردی بیش نبود اما این رعب که با بسیج کردن نیروی جدید به سراغ آن ها خواهد آمد، دشمن را همیشه آزار می داد، از این رو با به شهادت رساند این مرد خدا نفس راحتی کشیدند.
حجت الاسلام گواهی به نقش زنان در کربلای دیروز و عاشورای امروز اشاره و ابراز داشت: در کربلا از هر قشری، فردی در رکاب امام حسین(ع) در برابر جور حاکم جنگید اما مهم ترین نقش باید بر دوش علمدار بعد از کربلا حضرت زینب(س) حمل می شد، زینبی که خود صاحب مصیبت های بسیاری بود.
وی اضافه کرد: به لطف خدا ما امروز در کشور مادرانی را داریم که چند فرزند عزیزی خود را تقدیم انقلاب کرده اند و زینبی وار در جامعه عمل می کنند.
نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله تهران بزرگبیان داشت: در راه خدا و برای حفظ دین تفاوتی در جنسیت وجود ندارد،آن چه که مهم است نقش آفرینی یک زن برای بقای آرمان ها و ارزش های جامعه است و امروز هم زنان کشور باید به تبعیت از حضرت زینب(س) برای حفظ دین اسلام از هیچ تلاشی کوتاهی نکنند.
وی در پایان به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) درباره ایجاد سبک زندگی اسلامی و ایرانی اشاره و تصریح کرد: رهبر آگاه و فقیه ما در هر مسأله ای که کشور را تهدید می کند، با نظرات کارشناسانه خود مردم را آگاه می کنند و امروز هم ایشان بر ایجاد سبک های اسلامی از سوی زنان در خانواده تأکید دارند که زنان جامعه در این راه می تواند با اموری هم چون ایجاد سبک ازدواج اسلامی، استفاده از تولیدات داخلی، اسراف نکردن وتربیت فرزندان صالح به ویژه دختران این نقش را به نحو مطلوبی ایفا کنند.
دیدگاه ها