

مینو اصلانی در گفتگو با خبرنگارسازمان بسیج جامعه زنان اظهار داشت: در موضوع اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری 12 محور را مطرح کردند که شاید 6 مورد اساسی آن به خود مردم برگردد چرا که هر چه اقتصاد مردمی تر و توسط مردمی تر و توسط مردم رقم بخورد قطعا پایدارتر و مستحکم تر است و پاسخ محکمی در برابر تحریم ها خواهد بود.
اصلانی تاکید کرد: فرهنگ کار و تولید یکی از این ارکان اساسی است که ما به آن نیاز داریم تا مردم ارزش لازم را برای فرهنگ کار قائل باشند و به آن به عنوان رکنی مقدس نگاه کنند مثل زمان قدیم که می گفتند«کار عار نیست».
به گفته مسئول بسیج جامعه زنان کشور ما باید نونهالان و کودکانمان را از همان ابتدای کودکی با فرهنگ کار آشنا کنیم چرا که در یکی دو نسل قبل کودکان صرفه نظر از درآمد اوقات فراغت را به کارهای مختلف مشغول می شدند و با فرهنگ کار آشنا بودند.
وی اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف را از دیگر ارکان اساسی اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: آیات و روایات بسیاری راجع به این موضوع داریم حتی در مورد افرادی که مال زیادی دارند اجازه اسراف داده نشده چرا که این امر ریشه در فرهنگ دارد.
اصلانی با ذکر مثالی در خصوص صرفه جویی زنان خانه دار گفت: یک خانم خانه دار می تواند با مبلغی که در دسترس دارد و پس انداز آن یک کار کوچک تولیدی راه بیندازد و اشتغال افرینی کند ولی از آن طرف هم می تواند مدام وسایل خانه را رنگ به رنگ تغییر دهد و هر چه دارد صرف خرید وسائل کند.
وی نقش زنان را در اقتصاد مقاومتی بسیار چشمگیر دانست و افزود: ما باید در خانواده ها نگاه ملی داشته باشیم نه نگاه فردی. شعار اقتصاد مقاومتی مصرف نکردن نیست بلکه مصرف بهینه است.
اصلانی خاطر نشان کرد: حمایت از تولید ملی از دیگر سر فصل های اقتصاد مقاومتی است و اگر مردم از تولیدات داخلی حمایت کنند مثلا برای تهیه لوازم منزل تولید مشاور و مناسب داخلی را ترجیح دهند بسیار پیشرفت خواهیم کرد به شرط آن که مسئولان آموزش و پرورش و مهد کودک ها هم در راستای زمینه سازی ترویج فرهنگ حمایت از مصرف کالای داخل همگام حرکت کند.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور گفت: برخی بر این باورند که کالای ایرانی خوب نیست در حالی که برخی اجناس داخل واقعا با کیفیت است اما به خاطر چشم و هم چشمی ها مردم به خرید برند های خارجی روی می اورند
وی در پاسخ به اینکه چرا اقتصاد مقاومتی را زودتر شروع نکردیم؟ گفت: از 5 سال اخیر مقام معظم رهبری این خطر را گوشزد کرده بودند و اعلام شعار سال اصلاح الگوی مصرف و همت و تلاش مضاعف نیز در جهت افزایش تولید ملی بود.
اصلانی ادامه داد: دشمن در حوزه جنگ سخت از ما شکست خورده و درحوزه جنگ نرم نیز توفیق چندانی نداشته است اما سعی می کند که از حوزه تحریم اقتصادی به ما ضربه بزنند که ما باید موضوع را جدی بگیریم و تمام مردم به ویژه جوانان باید برنامه ریزی لازم را در این برهه داشته باشند چرا که بسیاری از خودکفایی های ما در همین سخت گیری ها به وجود آمد.
روحیه خودباوری و خوداتکایی شاخص دیگری برای اقتصاد مقاومتی است که مسئول بسیج جامعه زنان کشور بر آن تاکید کرد و گفت: در دهه 80 صنعت دفاعی کشور بسیار ضعیف بود ولی امروز به جایی رسیده ایم که موشک زمین به زمین، هوا به هوا و موشک هایی که قابل ردیابی نیستند را در کشور ساخته ایم و حتی زیر دریایی که بسیاری از کشورهای پیشرفته سر سوزنی هم باور نمی کردند نیز در داخل ساخته شده است.
وی در پاسخ به سوال فارس مبنی بر اینکه صدا و سیما به عنوان دریچه هدایتگر فرهنگ الگوی مصرف همواره زندگی تشریفاتی را به عنوان مدل زندگی ایرانی نشان می دهد که بر زندگی مردم موثر است، گفت: این موضوع را با رئیس صدا و سیما مطرح کردیم و جواب این است که سریال هایی که تولید می شود در کشورهای دیگر هم مورد استفاده قرار می گیرد و این توجیه وجود دارد که صداو سیما رسانه ای است که در دنیا رصد می شود و مجبوریم در فیلم ها زندگی مردم برخوردار را نشان بدهیم.
اصلانی تاکید کرد: حتی فشارها تا حدی است که برخی دشمنان از صحنه های زندگی مردم فقیر برخی کشورها را فیلمبرداری کرده و به عنوان الگوی زندگی مردم ایران نشان می دهند و برخی فکر می کنند ایرانی ها حتی اتوبان هم ندارند.
وی گفت: اما صدا و سیما زندگی سنتی اما برخوردار را هم ترویج دهیم.
دیدگاه ها