مسئول بسيج جامعه زنان کشور:

ش 1391/07/29 - 12:09
مينو اصلاني با اشاره به اينکه هجمه فرهنگي دشمن بسيار گسترده و شديد بوده است، گفت: متاسفانه مسئولين ما روي سبک زندگي اسلامي و مورد تائيد رهبري کار نکردند و غفلت و بي توجهي در اين زمينه گريبان گير جامعه شده است.

مينو اصلاني با اشاره به تاکيدات رهبري در خصوص سبک زندگي ايراني و اسلامي و تبيين منويات مقام معظم رهبري گفت: يکي از مهم ترين و اساسي ترين موضوعاتي که کشور در راستاي ساختن جامعه اي پيشرفته توام با عدالت نياز دارد، نحوه زندگي مردم، روابط بين مردم و خانواده ها و مباحث مربوط به تربيت است.
اصلاني با اشاره به اينکه مقام معظم رهبري حتي معماري و نحوه ساخت خانه ها را نيز مورد مداقه قرار دادند و اظهار داشت: در حال حاضر براي ساختن ايراني مبتني بر اسلام بايد انديشمندان و مراکز علمي و دانشگاهي به فرهنگ سازي و بستر سازي در اين زمينه بپردازند.
رئيس بسيج جامعه زنان در خصوص نحوه اجرايي کردن اين منويات در سيطح جامعه تصريح کرد: پس از اينکه مقام معظم رهبري راهبردهاي خود را ارائه کردند حالا نوبت به حوزه توليد فکر و انديشه مي رسد که طي آن حضور نخبگان و انديشمندان براي سياست گذاري و اهداف راهبردي بلند و کوتاه مدت را وارد مرحله اجرايي مي کند.
وي ادامه داد: بايد مسئولين با استفاده از نخبگان هر امر در بخش هاي مختلف با جلسات کارشناسي وارد عمل شوند و البته در اين راه اغماضي در اجراي راهبردها صورت نگيرد.
اصلاني با اشاره به موانع موجود در اين راه گفت: حرکت در اين مسير و رسيدن به نقطه آرماني که همان جامعه اسلامي بر مبناي اسلام و آموزه هاي ديني اسلام است، همت بلند مسئولين و نيروي کار متخصص مي طلبد.
وي در خصوص اينکه چرا جامعه تا حدي از آموزه هاي ديني و ايراني فاصله گرفته است، اظهار داشت: متاسفانه ما در چندين سالي که هجمه کسترده فرهنگي از سوي دشمنان داشتيم، بر روي سبک زندگي اسلامي و مورد تائيد رهبري کار نکرديم و همين موضوع باعث شده تا به سمت آموزه هايي که از کشورهاي ديگر بر ما وارد شده است، متمايل شويم.
وي افزود: در حال حاضر خانواده در جامعه ما به سمت خانواده هاي هسته اي و کم جمعيت کشيده شده که اساس اين نوع از خانواده در غرب است.
اصلاني با بيان اينکه مسئولين در جهت نهادينه کردن سبک زندگي مبتني بر فرهنگ اسلامي و ايراني کار نکرده اند، عنوان داشت: تبليغات، فعاليت هاي رسانه اي ما در مقابل هجمه شديد دشمن کمرنگ بوده و ما در اين زمينه دچار نوعي غفلت و بي توجهي بوده ايم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: مسئولين با هماهنگي هايي که بايد در بين خود ايجاد کنند مي توانند پاسخگوي مطالبات و نيازهاي مردم باشند؛ نيازهايي که برخواسته از فرهنگ اسلامي و ايراني ما است

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.